A fenti gondolat jegyében szeretném megköszönni pácini barátaimnak - Balla Józsefnek, Németh Lajosnak, Vay Lászlónak, - hogy 2010 után másodszor is gondoltak rám és felkértek, induljak el a polgármester választáson és nagyon sokat tettek azért - drága párjaikkal és másokkal együtt, hogy - sikerre vigyük ezt a választást.

Vannak akik most haragszanak rájuk: "minek ide idegent hívni" - gondolják. Remélem ők is megértik és előbb utóbb elfogadják az eredményt. Munkával, új stílussal, csapatépítéssel, nyíltsággal, sokkal jobb légkört fogunk teremteni a faluban. A sumák és törvénytelen dolgokat megszüntetjük, a mérték a valódi teljesítmény, a közösség számára való hasznosság lesz.

Én a jelenben akarok élni és a jövőt építeni. A múltat hagyjuk a történészekre és csak annyiban fontos, hogy ne kövessük el még egyszer ugyanazokat a történelmi hibákat, bűnöket.

A győzelem se csak nekem köszönhető, SŐT! Mindenki hozzá tette a tudását, munkáját, kapcsolatait Pácintól a Zemplénen át Budapestig. Ez egy közös siker és a folytatás is az lesz.

Nagyon jólesik a sok gratuláció, és az, hogy sok, hozzánk hasonlóan gondolkodó embernek reményt adtunk, örömet okoztunk.

Most jön viszont a neheze. Bizonyítani kell! Két év múlva már nem lesz elég az ígéret.

Holnap Pestre kell mennem a Parlamentbe, sajtótájékoztatóra, de azután elkezdődik az átadás-átvétel, a legfontosabb kérdésekben dönteni kell. Itt a közös hivatal, a kábelTV ügye, az iskola átadás, az új intézmény bölcsőde-óvoda-konyha létrehozása, a pályázatok és minél hamarabbi munkahely teremtések. Van és lesz  munka bőven.....

A bejegyzés trackback címe:

https://pacin.blog.hu/api/trackback/id/tr674924666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása