Nem is igaz! Nem nehéz, boldog nap volt a tegnapi és a mai is! Tegnap éjfél volt mire hazaértünk. Fél háromig lógtam a neten. 

Reggel sorra jöttek a jóleső gratulációk és a nem várt telefonok. Gratulált pl. Szamosvölgyi Péter Sátoraljaújhely polgármestere, akivel sok nagy csatát vívtunk az elmúlt években. :-) De nem hívtak fel a jelölttársaim :-(

Interjút kért a Helyi Krónika, a Klubrádió, az Észak-Magyarország és csak csörgött, csörgött a telefon.

Alig tudtam elindulni Budapestre. Molnár Csaba képviselő úr hívott meg a Parlamenti sajtótájékoztatójára. Előtte a Képviselő Házban tapssal köszöntöttek Rétvári Csabával, Vámosszabadi DK támogatással indult polgármesterével együtt. Sugárzó öröm, mosolygós arcok, szeretet és megbecsülés volt a győzők jutalma. 

Innen átmentünk a Parlamentbe, ahol Molnár Csaba hivatalos leleplező sajtótájékoztatója után egy kis DK-s csintalansággal a teljes magyar sajtónak bemutatott bennünket. Rövid beszédeket mondtunk, majd kérdésekre válaszoltunk. 

A jól végzett munka jutalma egy finom ebéd volt a Parlament gyönyörű éttermében, a képviselő urak és hölgyek társaságában.

Innen a DK irodájába mentem, ahol a munkatársi értekezleten megköszöntem segítőimnek a munkájukat, majd irány haza és újra a neten találtam magam.

Posztok és lájkok tömkelege várt, majd hozzáláthattam a blogbejegyzésemhez és egy cikk megírásához. Így telt a választás utáni első nem hivatalos munkanapom. Tele van Pácin nevével az összes média, ami jó a falunak, mert forog a neve. A tervezett turisztikai és kulturális attrakciók előkészítésében sokat segít ez a váratlan népszerűség. 

Holnap Pácinban leszek. Bár még nem hivatalosan, de fontos ügyeket kell előkészíteni. Kezdődik a szolgálat - de előtte még egy kis pihenés. Jó éjt!

Sajtószemle: http://atv.hu , http://www.hir24.hu , http://mixonline.hu , http://www.nepszava.hu , ttp://www.boon.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://pacin.blog.hu/api/trackback/id/tr234927385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása