mlaci54 2012.11.23. 21:09

Végre vége?

A kampánygyűlések sorozatának mindenképp. A korábbi ütközéseknek, provokációknak és hamisságoknak szelíd és szolid levezetése volt Rostás Tamás gyűlése.

A látogatottság nem változott. Tamás egy kedves, okos, mosolygós és főleg őszinte fiatalember. Több jó ötlet is volt a 25 perces programbeszédében, amit ha én nyerek, közösen meg fogunk valósítani. Voltak közös vonások is, mint a nyilvánosság igénye, a fiatalok együttlétének, tartalmas szórakozásának biztosítása, a Faluház belakása.

Programbeszéde egy részéből kiderült, hogy jó szakember, ismeri a szakterületére vonatkozó törvényeket, visszásságokat és tennivalókat.

Összesen egy észrevételem van. Az elején elmondta, hogy főleg jövőre sokkal kevesebb pénzünk lesz, ami így is van, de azért megpróbáljuk szaporítani! Ennek ellenére több olyan támogatási ötletet (pl. buszbérlet, kertművelés, albérleti hozzájárulás, stb.) sorolt fel, amihez bizony nem kevés pénzre lenne szükség.  A közös hivatal fenntartással kapcsolatos lehetőségeket is tárgyszerűen vázolta. 

45 perc után további érdemi kérdés és hozzászólás hiányában véget ért az utolsó kampánygyűlés is. De a kampányból van még egy nap. Gyerünk barátaim, már látszik a célegyenes vége, de most még nem szabad lazítani. Előfordulhat, hogy egy szavazaton múlik a győzelem!

Persze ha győzünk, akkor se lesz sok időnk pihenni. Tengernyi a tennivaló, sok fontos ügyben kell gyorsan de körültekintően dönteni. Remélem lehetőséget kapok rá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pacin.blog.hu/api/trackback/id/tr184922296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása