Nvember 30-án 17 órakor tartottuk az első testületi ülést, amelyen a választás lezárásaként letettem az esküt.

Az ülés levezetését Szabó Tiborné alpolgármester asszony indította. Először Dakos Sándorné a helyi választási bizottság vezetője ismertette a számszerű eredményt. Megállapította, hogy a választás rendben zajlott. Az előírt határidőben jogorvoslati kérelem  nem érkezett, így az új polgármester beiktatásának nincs akadálya.

Ezek után megtörtént az eskütétel. Nagyné Farkas Anikó előterjesztette a polgármesteri fizetésre és költségtérítésre szóló javaslatot, amelyik a törvényes minimumot tartalmazza a korábbiaknak megfelelően.

Ezután átvettem az ülés vezetését, köszöntöttem a testület tagjait és megköszöntem a választók bizalmát. Tevékenységemet a kampányban használt "Pácinban együtt többre megyünk", és a választási győzelem utánra érvényes "Szolgálni jöttem, nem uralkodni!" szlogenek jegyében akarom végezni. 

A csatának és a háborúnak is vége! A falu és a testület is csak békességben, együtt dolgozva lehet sikeres.

Végül az "Indítványok, javaslatok" napirend alatt jegyző úr nagy örömmel sorolta a nyertes pályázatainkat.

A testületi ülés zárása után a résztvevőkkel és az időközben előkerült Rostás Tamással és kampányfőnökével együtt ürítettük ki a békepoharat. Jó hangulatú ülés volt, remélem máskor is így lesz.

Természetesen az ülést felvettük videóra és szerdán este a kábel TV-ben is levetítjük. 

A bejegyzés trackback címe:

https://pacin.blog.hu/api/trackback/id/tr494942170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása