mlaci54 2012.11.21. 23:08

Kikapcsolódás

Hetek óta kampányolunk. Ma este kikapcsolódás képen színházban voltunk Olgival. A sátoraljaújhelyi Latabár Színházban az immár klaszikusnak számító Love Story musicalt néztük meg.

Sok világhírű dal idézett fel régi kedves emlékeket, a 70-es évek Oscar- és Golden Globe díjas film zenéjétől, Tom Jones és a Beatles dalokig. Szép, ám de szomorú történet a Love Story, nagyon érdekesen ötvözve a színházat, a táncot és a mozgóképes vetítést, ami filmszerűvé tette Pintér Tibor rendezését. 

Békefi Viktória csodálatos művészi teljesítményt nyújtott és tiszta, érzelmekben gazdag hangja emlékezetessé tette az előadást. Pintér Tibor játéka is tetszett, de valami disszonancia végig zavart vele kapcsolatban.

Előadás közben jött az ötlet, hogy miért ne lehetne megszervezni - ha már ilyen drága előadást Pácinba nem lehet hozni, - közös színházlátogatásokat, némi önkormányzati szervezési, esetleg anyagi támogatással? Jutalomként is lehetne egy pár színház bérletet vásárolni, szerintem lenne rá igény - és csak 20 km-re van ez a csodaszép, patináns színház Pácintól. Nem hiszem, hogy nem lenne igény a valódi színházra.

A bejegyzés trackback címe:

https://pacin.blog.hu/api/trackback/id/tr224919152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása